Onze kwaliteit

FysioHengelo is een Keurmerk Praktijk. Wat dat betekent? Dat je bij ons fysiotherapie van de de hoogst mogelijk kwaliteit krijgt. Onze fysiotherapeuten zijn continu bezig het verbeteren van hun kennis en het leren van nieuwe aspecten van het vak. Zo krijg jij altijd de beste zorg.

Een Keurmerk fysiotherapeut krijgt regelmatig ‘feedback informatie’. Met deze informatie kan de therapeut zien hoe hij functioneert én kan hij zich vergelijken met andere fysiotherapeuten. Onze therapeuten krijgen deze informatie door dataverzameling, onderzoek en analyse. Data komt uit de patiëntendossiers, maar is nooit herleidbaar naar jou als patiënt.

Met jouw dossier help je dus de kwaliteit van onze zorg te verbeteren. Daarnaast lever je een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek naar (de effectiviteit van) fysiotherapie in Nederland. Gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Onderzoekers krijgen geen gegevens zoals jouw naam of adres. Mocht je toch bezwaar hebben tegen het gebruik van jouw gegevens dan kun je dit laten weten aan jouw fysiotherapeut.

Meer weten over het Keurmerk Fysiotherapie? Bekijk hier de website.

Kwaliteit fysiotherapie Hengelo

Onze partners

FysioHengelo is continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg die we leveren. Om dit te toetsen laten we ons auditeren door HCA en zijn we lid van Keurmerk Fysiotherapie. Daarnaast hechten we veel belang aan samenwerking en zijn we aangesloten bij verschillende samenwerkingsverbanden en netwerken.