Praktijk Fysio Hengelo bestaat uit 2 locaties: De Hagen en De Elsbeek.

Fysio Hengelo heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract en vanaf 2012 is de praktijk een TopZorg-praktijk voor Menzis en voor Achmea, CZ en De Friesland een Plus-praktijk.

Op locatie De Hagen werken we in hetzelfde pand als drie huisartspraktijken en apotheek Koop. Het nieuwe moderne pand is goed bereikbaar (ook voor rolstoelgebruiker) en heeft veel ruimte: o.a. vijf behandelkamers en een grote hoge oefenzaal. Er zijn omkleedruimtes en douches aanwezig.

Op beide locaties heeft u geen verwijzing van huisarts/ specialist meer nodig en kunt u zich “direct” melden bij de praktijk. 
U kunt ons bellen 074 250 92 88 of langskomen. Ook is het mogelijk om zich online aan te melden.
De openingstijden van de praktijk zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 8:00u tot 21.00u en op woensdag en vrijdag van 8:00u tot 19:00u. Eventueel op afspraak ook zaterdagochtend.
Indien nodig behandelen wij mensen aan huis

Naast reguliere fysiotherapie is er in Fysio Hengelo ook gespecialiseerde fysiotherapie. Deze specialisaties worden naast de algemene beroepsvereniging (KNGF, www.kngf.nl) ook nog eens vertegenwoordigd door hun eigen beroepsvereniging. Verder heeft Fysio Hengelo een samenwerkingsverband met meerdere disiplines en is aangesloten bij meerdere netwerken zoals Schouder Netwerk Twente, Rug Netwerk Twente, Netwerk Psychosomatiek Twente, Benefit en HVL Netwerk Twente.

Er zijn in Fysio Hengelo een aantal procedures en regels opgesteld . Door op onderstaande links te klikken is het mogelijk de verschillende regelementen in te zien:

Intake- en screeningsprocedure
Huisregels
Privacyreglement / klachtenregeling
Betalingsvoorwaarden

Schrijf je in voor Fysio Hengelo Tips