Fysiotherapie bij Parkinson

Geriatrische fysiotherapie is nuttig bij neurologische aandoeningen zoals Parkinson. De behandeling en begeleiding bij Parkinson vraagt namelijk om een specialistische en deskundige aanpak. Want waar de een vastgenageld staat aan de vloer, heeft de ander juist trillende handen of moeite met spreken, eten of aankleden. Fysiotherapie bij Parkinson richt zich op het voorkomen, stabiliseren of verminderen van de problemen tijdens het bewegen. Door de verscheidenheid aan problemen zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling. De fysiotherapeut van FysioHengelo is aangesloten bij ParkinsonNet.

Jouw specialist

Aniek Detert

Aniek Detert

-Master Geriatrie fysiotherapeut
- Lid van Parkinsonnet

Stel mij een vraag >

Dé fysiotherapeut van Twente

Maak een afspraak

Bij FysioHengelo is er altijd een specialist die jou kan helpen. Pijn in gewrichten? Moeite met bewegen? Of een vervelende blessure opgelopen? Wij helpen je graag met je herstel. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

De hoogst haalbare kwaliteit van fysiotherapeutische zorg voor jou

Jou zo goed mogelijk in beweging houden. Dat is wat we bij FysioHengelo doen. Onze fysiotherapeuten kunnen klachten behandelen én voorkomen. Ze zijn simpel gezegd specialist in bewegen. We helpen je door je de juiste therapie en adviezen te geven. Voor nu en voor in de toekomst.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.