Maak een afspraakWil je een afspraak inplannen? Een telefoontje naar onze praktijk is het meest praktisch. Dan plannen we direct een afspraak bij de juiste fysiotherapeut in op een moment dat het jou uitkomt. We zijn bereikbaar op 074 250 92 88. Liever het contactformulier invullen? Dat mag natuurlijk ook.

Je kunt een afspraak maken bij Fysio Hengelo met of zonder verwijzing.

Indien je zonder verwijzing bij ons komt, bestaat die eerste afspraak uit een screening. Een screening is een gesprek over de klachten en de gezondheidssituatie waarin je je bevindt. Daarna bepaalt de fysiotherapeut of een verder onderzoek en/of behandeling in de praktijk (of elders) wenselijk is. De screening duurt zo’n 15 minuten en er zijn kosten aan verbonden die wel of niet door je zorgverzekeraar vergoed worden (afhankelijk van je aanvullende verzekering). In het screeningsgesprek geeft je aan of je wilt of je huisarts op de hoogte wordt gebracht van de uitslag van de screening.

Bij een vervolgonderzoek of een eerste onderzoek na een verwijzing volgt er na het intake-gesprek vaak een lichamelijk onderzoek en functietesten waarna een behandelplan gemaakt wordt.

Natuurlijk kun je jouw eventuele voorkeur voor een behandelaar kenbaar maken.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.