Shockwave therapie

Krachtige schokgolven kunnen veel voor je doen. Daarom gebruiken we bij FysioHengelo shockwave therapie, ook wel extracorporale shockwave therapie of ESWT genoemd. Bij deze behandeltechniek gebruiken we krachtige schokgolven die een positief effect hebben op jouw lichaam.

Hoe werkt dat?

De bekendste medische toepassing van shockwave ken je misschien uit het ziekenhuis, om nierstenen te vergruizen. In de fysiotherapie gebruiken we een hiervan afgeleide vorm. De schokgolven activeren de zelfhelende eigenschappen van het lichaam. De methode stimuleert de stofwisseling en verbetert de bloedcirculatie, wat het genezingsproces versnelt.

Wanneer shockwave therapie?

  • Bij een tennisarm
  • Bij verkalking in het schoudergewricht
  • Bij chronische ontsteking van de achillespees
  • Bij hielspoor
  • Bij spasticiteit
  • Bij andere klachten aan het bewegingsapparaat

Maak een afspraak

Bij FysioHengelo is er altijd een specialist die jou kan helpen. Pijn in gewrichten? Moeite met bewegen? Of een vervelende blessure opgelopen? Wij helpen je graag met je herstel. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

De hoogst haalbare kwaliteit van fysiotherapeutische zorg voor jou

Jou zo goed mogelijk in beweging houden. Dat is wat we bij FysioHengelo doen. Onze fysiotherapeuten kunnen klachten behandelen én voorkomen. Ze zijn simpel gezegd specialist in bewegen. We helpen je door je de juiste therapie en adviezen te geven. Voor nu en voor in de toekomst.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.