Fysiotherapie

Jou optimaal in beweging houden. Dat is wat we bij FysioHengelo doen. Onze fysiotherapeuten in Hengelo kunnen klachten behandelen én voorkomen. We zijn simpel gezegd specialist in bewegen. We helpen je door je de juiste oefeningen, massages, therapie en adviezen te geven. Voor nu en voor in de toekomst. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook begeleiden bij schouder-, knie-, heup- en enkelklachten.

De behandeling

Lukt bewegen niet meer door ziekte, overbelasting, een blessure of ouderdom? Wij zijn er om je te helpen. Een behandeling duurt ongeveer een half uur. Kom je voor je eerste behandeling? Dan onderzoeken we jouw klachten door vragen te stellen. Vervolgens maken we, samen met jou, een behandelplan. Een behandeling kan bestaan uit bewegingstherapie, massage, fysische therapie of het geven van voorlichting en adviezen.

Heb je specifieke fysiotherapie nodig? Dan kunnen we je vaak binnen onze eigen praktijk doorverwijzen. Bij FysioHengelo werken namelijk veel gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Maak een afspraak

Bij FysioHengelo is er altijd een specialist die jou kan helpen. Pijn in gewrichten? Moeite met bewegen? Of een vervelende blessure opgelopen? Wij helpen je graag met je herstel. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

De hoogst haalbare kwaliteit van fysiotherapeutische zorg voor jou

Jou zo goed mogelijk in beweging houden. Dat is wat we bij FysioHengelo doen. Onze fysiotherapeuten kunnen klachten behandelen én voorkomen. Ze zijn simpel gezegd specialist in bewegen. We helpen je door je de juiste therapie en adviezen te geven. Voor nu en voor in de toekomst.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.