Onze kwaliteit

FysioHengelo is een Keurmerk Praktijk. Wat dat betekent? Dat je bij ons fysiotherapie van de de hoogst mogelijk kwaliteit krijgt. Onze fysiotherapeuten zijn continu bezig het verbeteren van hun kennis en het leren van nieuwe aspecten van het vak. Zo krijg jij altijd de beste zorg.

Een Keurmerk fysiotherapeut krijgt regelmatig ‘feedback informatie’. Met deze informatie kan de therapeut zien hoe hij functioneert én kan hij zich vergelijken met andere fysiotherapeuten. Onze therapeuten krijgen deze informatie door dataverzameling, onderzoek en analyse. Data komt uit de patiëntendossiers, maar is nooit herleidbaar naar jou als patiënt.

Met jouw dossier help je dus de kwaliteit van onze zorg te verbeteren. Daarnaast lever je een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek naar (de effectiviteit van) fysiotherapie in Nederland. Gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de Wet bescherming persoonsgegevens. Onderzoekers krijgen geen gegevens zoals jouw naam of adres. Mocht je toch bezwaar hebben tegen het gebruik van jouw gegevens dan kun je dit laten weten aan jouw fysiotherapeut.

Meer weten over het Keurmerk Fysiotherapie? Bekijk hier de website.

Kwaliteit fysiotherapie Hengelo

Fysiotopics | Fysiotherapie in beweging!

FysioHengelo is aangesloten bij FysioTopics. FysioTopics is een kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken. Bij deze vereniging zijn praktijken aangesloten die staan voor de beste zorg voor hun patiënten en die zich continu inzetten voor verbetering. Dit doen we door zorgplannen te ontwikkelen die u als patiënt daadwerkelijk verder helpen.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.