Kirsten ter Haar, voorstellen!

Even voorstellen!

Vanaf 1 juli 2022 hebben we een nieuwe collega!

Kirsten ter Haar is ons team komen versterken. Nu de zomervakanties voorbij zijn wordt het tijd dat ze zich aan u voorstelt.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kirsten ter Haar, ik heb in juli 2018 mijn bachelor Fysiotherapie behaald. Daarna heb ik de opleidingen Dry Needling, Medical taping en Haptonomie gevolgd en inmiddels ben ik bij Saxion begonnen met de opleiding tot leefstijlcoach (GLI).

De afgelopen vier jaar heb ik in verschillende praktijken ervaring opgedaan met het behandelen, begeleiden en motiveren van patiënten. Hierin heb ik gemerkt dat elke persoon een andere benaderingswijze en een ander verloop van herstel heeft. Luisteren naar de patiënt met klachten is van belang om de therapievorm te geven. Ook voorlichting voorafgaand aan de behandeling is in mijn ogen belangrijk; dit zorgt voor duidelijkheid en vertrouwen. Daarnaast is voorlichting belangrijk om de patiënt medeverantwoordelijk te maken voor zijn of haar klacht.

In de loop van de tijd merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij FysioHengelo. Ik ga voor het leveren van de best mogelijke kwaliteit fysiotherapie in een multidisciplinair team waarin we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken.

Naast mijn werk als fysiotherapeut houd ik me graag bezig met volleyballen, wandelen, lezen, gezondheid en skiën. Ik woon samen met mijn vriend in Haaksbergen.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Mocht u nog vragen hebben ik ben bereikbaar via de praktijk:

Tel: 074-2509288

E-mail: [email protected]

Met vriendelijke groet,

Kirsten ter Haar

 

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.