Podotherapie

Je voeten. Cruciaal voor de stabiliteit en mobiliteit van je hele lichaam. Een probleem met je voeten kan daarom snel tot andere klachten leiden. Als je veel staat of loopt kun je je spieren overbelasten, rugklachten ontwikkelen of problemen krijgen met bijvoorbeeld je enkels, knieën of heupen. Onze podotherapeut in Hengelo is gespecialiseerd in het verhelpen van voetklachten en klachten die ontstaan door een afwijkende voetstand of een verkeerd looppatroon.

Allround opgeleid

Onze podotherapeut in Hengelo is allround opgeleid. Daardoor kan de therapeut helpen bij vermoeidheidsklachten, sportblessures en voetklachten door suikerziekte of reuma. Voor een goede diagnose maken we gebruik van moderne technieken als een drukmeetplaat en een voetscan. Is de oorzaak van de klachten gevonden, dan stelt de therapeut samen met de patiënt een behandelplan op. Bijvoorbeeld voor zooltherapie. De zolen maken we in onze eigen praktijk, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen én snel kunnen leveren.

Wanneer podotherapie?

  • Bij sportblessures
  • Bij een afwijkende voetstand of een verkeerd looppatroon
  • Bij klachten door overbelasting
  • Bij klachten gerelateerd aan diabetes of reuma
  • Bij specifieke voetproblemen
  • Bij klachten aan knie, heup of rug die ontstaan door voetproblemen

Jouw specialist

Astrid Bode

Astrid Bode

Stel mij een vraag >

Maak een afspraak

Bij FysioHengelo is er altijd een specialist die jou kan helpen. Pijn in gewrichten? Moeite met bewegen? Of een vervelende blessure opgelopen? Wij helpen je graag met je herstel. Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

De hoogst haalbare kwaliteit van fysiotherapeutische zorg voor jou

Jou zo goed mogelijk in beweging houden. Dat is wat we bij FysioHengelo doen. Onze fysiotherapeuten kunnen klachten behandelen én voorkomen. Ze zijn simpel gezegd specialist in bewegen. We helpen je door je de juiste therapie en adviezen te geven. Voor nu en voor in de toekomst.

We gebruiken cookies om uw ervaring met deze site te verbeteren.